Wie ben ik

 

 

Mijn naam is Vera Hofstra Kaihatu, ik woon in Assen (Drenthe) samen met mijn man en 3 kinderen van verschillende leeftijden.

Mijn oudste is inmiddels een puber, mijn middelste zit op de basisschool en mijn jongste is een ware peuter. Kortom van alles wat! 

Als officiële baan, waarmee ik ons gezin voorzie van de basisbehoefte, ben ik werkzaam in het onderwijs.

Werken met kinderen van verschillende leeftijden is altijd mijn passie geweest. Dit doe ik nog steeds erg graag. 

Toch knaagde het wat aan mij en begon ik te onderzoeken wat ik miste. 

 

Door een burn-out ben ik erachter gekomen dat ik meer wilde, op een ander vlak welleswaar. Meer verdieping. Mezelf beter leren kennen. Ik heb hulp gevraagd en via via kwam ik in contact met een energetisch therapeut. Door haar kon ik weer leren voelen. Ik voelde de pijn uit mijn lijf stromen en de energie er weer in komen. De zwarte donkere wolken maakte ruimte voor licht.

Ik kon het weer helder zien. 

 

Niet lang daarna begonnen de puzzelstukjes op zijn plek te vallen. De synchronisatie was vol op aanwezig. 

Tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven!
Mijn spirituele reis! 

 

Via via kwam ik in contact met Lydia, zij maakt gidsen tekeningen. Door haar ben ik in contact gekomen met mijn eigen gids. Een heuse indiaan, die vooral veel rust uitstraalde. Bizon was zijn naam! Ook was er nog een andere gids, haar naam wist ik wel, zei ze.
En ja, die naam wist ik inderdaad!
Haar naam hou ik voor nu nog even privé. 

Na dit prachtige gesprek en tekening, kreeg ik thuis de bevestiging!

In de wolken zag ik een Bizon hoofd.

Dit was voor mij de bevestiging dat ik op het juiste pad was beland. 

De naam Bizon is hierdoor de aanleiding geworden voor de naam van mijn praktijk.

Bizar was een woord wat ik regelmatig zei. Bijzonder is iedereen! En in combinatie met mijn eigen naam werd dat dus

Bizondar

Later kwam ik erachter dat de dar hierin ook zat, een mannetjes bij die de taak heeft om te paren met de koningin en hierdoor dus zorgt voor het nageslacht. 

Zorgen voor het nageslacht, de wijsheid doorgeven en helpen om familielijnen te helen zodat de pijn niet meer doorgegeven wordt aan het nageslacht. 

Als eerste heb ik voor mijzelf een aantal orakelkaarten gehaald. Met deze methode had ik zoveel gevoel dat ik uitgenodigd werd om dit verder te onderzoeken en te leren. Hierna heb ik mijzelf de Tarot kaarten en de Lenormand kaarten cadeau gegeven. 

Door het "gewoon te doen" heb ik mijzelf aangeleerd om hiermee te werken. Ik heb veel geoefend op de mensen om mij heen. 

Het heeft mij in verbinding gebracht met mijn gidsen. Het heeft mij in verbinding gebracht met het universum en met mijn ware Zelf. Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie, mijn ingevingen, mijn gevoel. 

 

Maar het snakte naar meer! Mijn ziel wist mij te leiden naar de juiste paden en ik heb het trouw gevolgd!

Ik ben toen begonnen om mijn reiki certificaten te behalen en inmiddels mag ik mijzelf Reiki Master noemen.

Vervolgens ben ik gestart aan de opleiding tot Holistisch Therapeut een de ZoMa-opleidingen te Westervoort.

In deze opleiding heb ik veel verschillende technieken geleerd die ik in kan zetten in mijn praktijk, zoals bijvoorbeeld schaalwandelen, remedies, edelstenen, familieopstellingen en de sedonamethode. 

De luisterkindmethode was al vaker langs geweest. Een mini afstemming had ik aangevraagd om inzichten te krijgen over mijn zoon. Dit snakte naar meer en toen ik erachter kwam dat de luisterkindmethode heel veel leek op het automatisch schrift, besloot ik ook deze opleiding te doen.
Een prachtige manier van schrijven.
Door contact te leggen met de ziel, het onbewuste en rechtstreeks op te schrijven wat zij vertelt, mochten er dingen aangeraakt worden waar het bewuste misschien nog geen weet van had.
Door deze methode heb ik een fijne manier van schrijven ontwikkeld en mogen ervaren hoe het is om naar een vorig leven te gaan of om contact te leggen met energieën en overleden dierbaren. 
Naast al het "zweverige" had ik ook behoefte aan gewoon feiten. Dus ben ik ook gestart met de opleiding jongeren numerologie en kan ik dus vanuit jouw geboortedatum en naam kijken wie jij bent, waar je goed in bent en wat je zou mogen leren. Het is zo bijzonder om te zien hoe kloppend al deze feiten maken wie jij bent. 

En nu, nu is het tijd voor de volgende stap. 

Tijd voor een eigen website en een eigen praktijk waarin ik mijn kwaliteiten kan aanbieden en doen wat ik het allerliefste doe. 

In gesprek gaan met mensen en hen dit zelfde te laten ervaren! Door middel van alles wat ik geleerd heb, mijn eigen ervaringen en wie ik als mens ben, wil ik het allerliefste andere mensen helpen. 

 

Ik onderscheid mijzelf door mijn eerlijkheid, nuchterheid, vrolijkheid en creativiteit. 

Niks is bij mij te vreemd en alles is bespreekbaar. 

Mijn passie voor het automatisch schrift en het kaartlezen, dit combineren met andere methodes waaronder een reiki behandeling, is een vorm van begeleiding die alle niveaus van het holisme aanraken. 

Mijn passie voor het maken van afgestemde armbandjes is een prachtig geschenk wat deze cirkel rond maakt. 

 

Elke dag leer ik meer, elke dag groei ik

Elke dag ben ik dankbaar voor de nieuwe dag

de nieuwe kansen, de nieuwe inzichten

Elke nieuwe dag

 

Bizon, mijn gids

Mijn gidsenteam