Luisterkindafstemming 

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks .

Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkindafstemming komen die antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet. 

Een Luisterkindafstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Daarnaast is er totaal geen belasting voor de klant omdat alles via de energie gaat. Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij live-contact. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.

In principe kan iedereen voor alle mogelijke levensvragen een Luisterkindafstemming aanvragen. Een Luisterkindafstemming helpt je verder!

 

Voor wie is het interessant

Voor kinderen omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkindafstemming hulp bieden.

 

Voor volwassenen omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Bij slaapproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten of als je behoefte hebt aan nieuwe inzichten.

 

Voor mensen die niet (meer) kunnen praten... doordat ik afstem op de ziel, kan ik de mensen hun stem weer laten spreken. Deze mensen vinden het moeilijk om zich uit te spreken of hebben door hun handicap of ziekte niet meer de mogelijkheid om te spreken. Door te luisteren naar de ziel en dit te verwoorden op papier, kan het de mensen om hun heen inzichten geven over wat er nou allemaal afspeelt, hun gevoelens, hun verlangens. Alles wat zij willen delen komt aan bod. 


Energetische heling

Een luisterkindafstemming werkt energetisch door op de aanvrager en de betrokkenen. Er gebeurt wat met de ziel in het onbewuste. Zonder dat je het beseft zal deze afstemming ervoor zorgen dat de deuren weer worden open gezet. Er een stuk geheeld mag worden. Er zal een stukje bevrijding voelbaar zijn. Verbindingen mogen weer met liefde verbonden worden.

Doordat ik ook mijn reiki master heb, ben ik in staat om tijdens de afstemming een reiki behandeling op afstand toe te voegen aan de afstemming. Hierdoor zal er een extra laag aan heling plaat vinden. Waardoor het energetisch nog mooier en fijner kan doorstromen. Dit gebeurt alleen wanneer er in de afstemming blijkt dat hier een behoefte aan is.

Meer dan alleen een luister"kind"afstemming

Deze methode biedt meer dan alleen een afstemming op een kind, zoals de naam doet vermoeden. Zo kan je bijvoorbeeld ook een afstemming aanvragen over de volgende thema's

 

* Overleden dierbaren (levensbrugafstemming)

Iedereen zou wel een boodschap willen van een overleden dierbare. Via de levensbrugafstemming kan dit! Door contact te maken met de ziel van de overledene kan er een prachtige boodschap komen. Inzichten die hij of zij in het leven heeft opgedaan maar ook inzichten die hij heeft gekregen sinds zijn overgaan. Het kan hierbij voorkomen dat de persoon anders overkomt dan in het leven. Dit komt omdat hij aan de andere kant diverse lessen heeft geleerd en nu een andere mening heeft. 
Om de dierbaren een moment te geven om over te gaan, hanteer ik de 40 dagen regel. Diverse geloven zijn van mening dat een ziel 40 dagen de tijd nodig heeft om zich van de aarde los te maken.
Uit respect voor de ziel, gun ik ze graag deze tijd. 

* Auralifters en entiniteiten

Voel jij je niet alleen? Heb je het idee dat je een heleboel sores van anderen met je meedraagt? Heb je pijnklachten die je niet kan verklaren? Dan kan het zijn dat je een auralifter bij je draagt. Door in gesprek te gaan met deze lifters kunnen we kijken waarom deze bij jou is. Wat zijn bedoeling is. In samenspraak met jou kunnen we besluiten om deze naar het licht te brengen (zie ook het stukje van de huisreiniging).

* Huis (ruimte) reiniging

Heb jij het idee dat er een negatieve energie in je huis hangt? Dat er dingen gebeuren waar je geen vinger op kan leggen? Het kan dan helpen om je huis te reinigen. Door te kijken wat er in je huis zich bevindt en samen met jou (onbewuste) dit weg te halen, zorgt het ervoor dat je huis weer rustig aanvoelt. Dat jij en je gezin weer fijn kunnen slapen, spelen en samen leven.

Soms dan denken wij dat we alle entiteiten en energieën moeten verwijderen. Maar door middel van het gesprek met de ziel, kan blijken waarom deze bij diegene is. Soms is er dan geen behoefte om deze te verwijderen maar juist het verlangen om het te omarmen en te accepteren. Er zal dan geconcludeerd worden om deze te laten zijn waar ze zijn. Maar wel met goedkeuring van de aanvrager. 

* Vorige levens

Samen reizen we terug in de tijd. Jouw ziel neemt me mee naar de periode waarin een bepaalde oude overtuiging is ontstaan. Wat voor leven had je toen, wat is er gebeurd? Welke cruciale momenten draag je nog steeds met je mee? 

* Geboorteverwerking

In de buik, tijdens en na de geboorte kan heel veel gebeuren. Alles heeft energetisch gezien impact. Door een afstemming kan ik kijken wat er allemaal gebeurde in de energie, hoe voelde jouw gezinsleden zich toen jij geboren zou worden? Wat voor impact heeft bepaalde dingen, zoals een navelstreng om de nek, te vroeg geboren, een zware bevalling, op je huidige leven. 

* Kinderwens

Een kinderwens afstemming is speciaal voor mensen die graag een kindje zouden willen. Dit kan een eerste kind zijn of een volgend kindje. In de energie kijk ik dan of er al een zieltje aanwezig is en of het zou willen komen. Of waarom niet. Het geeft geen garanties dat er daarna een kindje geboren gaat worden maar het geeft de ouder wel de kans om te begrijpen waarom er iets nog niet is gebeurt en wat het nodig heeft om wel op aarde te komen.

 

Lekker thuis 

Het allermooiste van deze afstemming is dat de cliënt niet eens bij mij langs hoeft te komen of überhaupt thuis hoeft te zijn. Het gaat allemaal op afstand en je krijgt hem uitgetypt via de mail toegestuurd!

 

Privacy

De afstemming is alleen aan te vragen voor jezelf of voor je eigen kind tot 11 jaar, zonder toestemming. 

Ik heb privacy hoog in het vaandel, daarom is het niet mogelijk om een afstemming aan te vragen voor je partner of een familie lid of iets dergelijks.

Kinderen vanaf 11 jaar weten al heel goed wat zij prettig vinden en moeten daarom zelf toestemming geven voor de afstemming via hun ouders.

Voor kinderen van 11 tot 14 jaar zullen de ouders de afstemming ontvangen in hun eigen e-mail.

Vanaf 14 jaar gaat de afstemming naar het mail adres van het kind zelf toe.

 

Wat heb ik nodig?

Natuurlijk weet ik niet alles over jouw persoonlijke leven. Ik heb daarom iets meer informatie nodig om tot een perfecte afstemming te komen.

* Je volledige naam

* Je geboortedatum

* Een recente foto waar je ogen goed zichtbaar op zijn 

* Je e-mail adres waar ik de afstemming heen mag sturen

* Je vragen waar je graag een inzicht over zou willen. 
* Eventuele problemen waar je tegen aanloopt
* Een omschrijving van je gezin, of familie als zij betrekking hebben op je vragen

* Eventuele (lichamelijke) klachten

 

Alle afstemmingen geven inzichten en werken helend voor jouw ziel!

Tarief

Een luisterkindafstemming kost €65 ongeacht welke afstemming er aangevraagd wordt.

 

Boek jij hem snel?
Stuur een berichtje met de volgende informatie: 

 

* Je volledige naam

* Je geboortedatum

* Een recente foto waar je ogen goed zichtbaar op zijn 

* Je e-mail adres waar ik de afstemming heen mag sturen

* Je vragen waar je graag een inzicht over zou willen. 
* Eventuele problemen waar je tegen aanloopt
* Een omschrijving van je gezin, of familie als zij betrekking hebben op je vragen

* Eventuele (lichamelijke) klachten