Jongeren Numerologie

Numerologie 

Ieder mens wordt geboren op een speciale datum.

De naam die jij gekregen hebt, is naast dat je ouders hem gewoon mooi vonden, ook niet toevallig.

Nee jij bent precies wie jij bent, door de dag dat jij geboren bent, de naam die jij gekregen hebt. Alles staat al "in de sterren beschreven"".

Door middel van jouw geboortedatum en je naam wordt gekeken naar wat voor persoon jij bent. Wat je kwaliteiten zijn. Wat je doel is van het leven. Wat je mag leren, maar ook welk karma er aan je over is gegeven. 

Het is bijzonder om te zien hoe kloppend dit alles is. 

 

 

Jongerennumerologie is niet alleen voor jongeren

Jongerennumerologie is gewone numerologie, maar door Theo Jeukens verder ontwikkeld. Door het gesprek wat hij met zijn engel had, heeft hij het besluit genomen om bij de uitleg van de getallen dieren en kleuren toe te voegen. Op deze manier wordt de uitleg voor kinderen en jongeren een stuk duidelijker, want iedereen heeft wel een associatie bij dieren. De kleuren staan voor de chakra's waardoor alles een levendige betekenis krijgt. 

Maar niet alleen jongeren hebben baat bij deze manier van beschrijven, ook volwassenen pakken dit makkelijker op. Het leeft, het beweegt, het zorgt ervoor dat jij het echt begrijpt en het daardoor kan integreren in jouw leven waardoor er heling kan plaatsvinden en je ziel kan groeien. 

 

De meeste informatie wordt uit de geboortedatum gehaald. Hierbij werken we met de geboortedag, -maand, -jaar en bestemmingsgetal. (Het bestemmingsgetal wordt ook wel het karmische getal of lotsbestemming genoemd.)
Het bestemmingsgetal is hèt getal dat u vertelt wie u bent, wie u zou willen zijn en wat uw lessen zijn om dat te bereiken. Dit getal hoort bij u en dat zult u dan ook zo ervaren als we werken met numerologie. Het bestemmingsgetal is de som van de dag, maand en jaar van uw geboortedatum.

Maar niet alleen het bestemmingsgetal wordt uitgerekend en uitgelegd. Nee, er zullen nog veel meer begrippen langs komen zoals jouw rode draad, je geluksgetal, de uitdagingen enzovoort. 

 

In het leven van ieder mens moeten de nodige ervaringen opgedaan en lessen geleerd worden. Daarbij hoort meestal een bepaalde leeftijd. Leren lopen doe je niet op je tiende en autorijden leer je niet op je achtste. Veel lessen horen bij een bepaalde fase van ons persoonlijke leven, afhankelijk van de leeftijd en de omgeving. Voor alles is een tijd, horen we regelmatig. Maar sommige lessen laten wij mensen wel erg vaak gebeuren voordat we werkelijk begrijpen wat we daarmee moeten doen. Als een persoon op zijn 40ste enorm veel last heeft van dominante mensen en daar onvoldoende weerwoord op heeft, dan heeft deze persoon dat waarschijnlijk ook al ervaren op zijn 10de of 20ste leeftijd. Dat in die periode daar onvoldoende mee gedaan is, daar zal altijd wel een reden voor zijn. Angst, onvoldoende inzichten of misschien gewoon geen zin.


Waar de jongerennumerologie van uit gaat, is dat die tijd gedeeltelijk naar voren kan worden gehaald. Dus momenten herkennen en/of creëren waar al de eerste lessen geleerd kunnen worden. En dat op jonge leeftijd. Dat geeft de mogelijkheid om eerder de keuzes te maken die echt bij jou horen en jou uiteindelijk gelukkiger gaan maken.

 

 

Een consult

Een consult (jongeren) numerologie houdt bij mij in dat wij in gesprek gaan na aanleiding van je geboortedatum en je naam. Samen pakken we alle begrippen erbij met de bijbehorende dieren. Wat zijn de lessen die je mag leren? Wat is jouw bestemming? Wat zijn jouw uitdagingen. Maar ook kunnen we kijken of een bepaald beroep wel goed bij je past, of kijken we samen welke kwaliteiten/talenten jij bezit en welk beroep jij in de toekomst zou willen doen. 

 

💛
Doordat ik ook de cursus tot talentenfluisteraar heb gevolgd, ben ik in staat om diverse talenten van jou te benoemen, waar jij je in eerste instantie niet bewust van bent. 

Want wist jij dat een talent moeiteloos is? Wist jij dat jouw talent jou het gevoel geeft dat er geen tijd meer is? 

Iets wat voor jouw gevoel normaal is en dat dit de reden is dat jij niet beseft wat voor waardevol talent jij bezit. 

💜

Numerologie zal je nieuwe inzichten geven, een stukje rust brengen. Maar ook energie om verder te kunnen groeien. 

 

Naast het gesprek in mijn praktijk of online, zal jij ook een mooie schriftelijke uitwerking ontvangen van jouw eigen numerologie overzicht. 

Het consult inclusief de informatie uitgewerkt in een boekje kost €65

Wil jij graag een numerologie consult bij mij aanvragen?

Stuur dan een bericht via het contactformulier