Kaart-readings/afstemmingen

 

Door middel van een afstemming op jouw energie trek ik de kaarten. Ik maak hierbij gebruik van diverse orakeldecks, maar ook de tarot en lenormand. De tarot helpt om de diepere laag te ontdekken. Iets wat weggestopt is of waar je op dit moment niet bewust van bent. De lenormand kan helpend zijn om een blik in de toekomst te krijgen waardoor je weet wat bepaalde stappen kunnen gaan betekenen. De orakelkaarten geven vaak weer door middel van tekst wat op dit moment belangrijk is, welke boodschap het universum/jouw lichtteam jou wilt geven.

 

Ik lees geen boekjes maar vertel jou wat mijn gidsen vertellen. Elke reading is daarom uniek. 

De readings kan ik uitschrijven, inspreken, videobellen of gewoon in de praktijk samen met jou bespreken. 

Kortom, ook hiervoor hoef je niet perse aanwezig te zijn en kan dit dus gewoon op afstand!

 

Persoonlijke Reading 

uitgebreide Reading met diverse decks 

Een persoonlijke reading houdt in dat we intunen op datgene waar jij graag een antwoord op zou willen, of wat jouw spiritteam juist met jou wilt delen. Soms komen er onderwerpen aan bod waarvan je niet besefte dat die mee spelen. Het geeft je altijd een inzicht om weer verder te kunnen, mogelijke oplossingen die je zou kunnen inzetten. Het zorgt voor een verheldering. Dit kan een bepaald thema zijn zoals werk, liefde, jouw verlangen, kortom alles kan aan bod komen! 
In deze reading maak ik gebruik van diverse decks. Orakel, lenormand en tarot.

* Een uitgebreide Reading duur een uur en kost €40. Heb je hier niet genoeg aan, dan vraag ik na dit een uur €1 per minuut extra. 
Wil je hem liever uitgeschreven hebben inclusief de foto's van de kaarten? Dan vraag ik daar €35 voor.

3 kaarten reading

Deze reading kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld: Verleden heden toekomst. Maar ook 3 kaarten om een inzicht te krijgen voor die week, of specifiek deze dag. Een vraag met een antwoord en iets waar je rekening mee mag houden. Of gewoon om te kijken wat jouw spiritteam met jou wilt delen.

Verleden heden toekomst

Voor deze reading maak ik graag gebruik van de lenormand kaarten. In deze reading blikken we terug, wat is er allemaal gebeurd en wat heeft dat voor een impact op het hier en nu. Vervolgens kijken naar de toekomst. Wat is belangrijk om mee te nemen en waar zou het heen kunnen gaan.
In deze reading maak ik gebruik van 10 kaarten.

Keltisch kruis: tarot

In deze reading komt het heden, verleden en de toekomst aan bod. Maar ook de mensen die om je heen staan. Deze reading is erg fijn bij een vraagstelling. In deze reading maak ik gebruik van 10 tarot kaarten, soms in combinatie met orakelkaarten. 

Jaarreading 

Een jaarreading is een blik in de toekomst voor het komende jaar. Welke lessen mag je leren, welke inzichten mag je meenemen?
Dit is ook erg leuk om te doen als je een nieuw levensjaar in gaat! 
We nemen dan jouw verjaardag maand als eerste maand van de Reading en tellen vanaf daar door.

Een jaarreading zijn 12 persoonlijke readings voor elke maand 1, elke maand krijgt 3 kaarten. Uitgewerkt in een pdf-bestand met een uitgeschreven tekst inclusief een foto van de bijhorende kaarten.

Welke boodschap wil jouw spiritteam met jou delen? 

Vanaf 1 november 2023 zal numerologie in de jaarreading een grote factor zijn. Er zal gebruik gemaakt worden van jouw geboortedatum om jouw persoonlijke jaar en maand te omschrijven.

Wat zegt jouw geboortedatum over de fases van jouw leven?

 

Let op:

Toekomst voorspellen kan niemand! Jij hebt altijd een eigen wil en alles hangt af van welke keuzes jij maakt.
Mijn readings zijn handvaten, opties, mogelijkheden. Het is een verwoording van jouw onbewuste die altijd het beste met jou voor heeft. 

 

 

Wil je meer informatie hierover, dan kunt u mij een bericht sturen door middel van het Contact formulier.

 

Alle readings geven inzichten en werken helend voor jouw ziel!

 

Diverse readings Prijs
1 kaart met persoonlijke uitleg € 7,50
Kleine reading met 3 kaarten en een intentiekaart € 15,00
Verleden heden toekomst € 20,00
Uitgebreide reading met diverse decks uitgeschreven € 35,00
Uitgebreide Reading met diverse decks dmv videobellen of live * € 40,00
Jaarreading € 60,00
Keltisch kruis € 20,00

Zie uitgebreidere informatie onder het kopje Tarieven