Recensies 

Voel je vrij om een recensie te plaatsen wat je van mijn website en mijn werkzaamheden vindt.

Help mij anderen te helpen 

* Uw mailadres zal niet te zien zijn 

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
5 maanden geleden

ik heb ondanks een numerologie gehad van Vera ,ik was erg nieuwsgierig, hoe dit in zijn werk ging, Vera had een leuke aanbieding ,en dacht ik mag reageren, ik zeg mag, niets moet hihi.. .ik begin bij de jeugdjaren, alles klopte, heb vroeg geleerd om zelfstandig te zijn, ik moest wel, achteraf geen spijt van gehad .volwassen levensjaren dit klopt ook, een ding komt sterk naar voren, mijn grenzen aan geven ,daar ben ik mee bezig, dit keer zeg ik, ik moet, voor mezelf.de terugkijkfase.... het is net of je even terug kijkt ,in je eigen levensjaren .net of je de film weer terug kijkt, zo mooi. ik zit nu inderdaad in een levensfase waar ik veel mensen heb leren kennen ,en mensen die op mijn pad komen. dan benoem ik nog even de torens, zo heten ze .toren 1 tot een bepaalde levensjaar, dit heb ik inderdaad geleerd. toren 2 tot een bepaalde levensjaar, deze was het moeilijks maar ook gered, om eruit te komen, en dingen geleerd .toren 3 zoveel bij geleerd ,en zo mooi .en dan het persoonlijk jaar 2024,deze vind ik heel mooi, en klopt helemaal .hoe kom je erop Vera. inderdaad dingen opruimen en loslaten. dat heb ik bijna voor elkaar, meer rust en negatieve energie achter je laten. en dan komen de persoonlijke maanden, zo toepasselijk. en kloppen zeer zeker, er komen nog veel meer dingen aanbod bij deze uitgebreide en duidelijke numerologie ,het is eigenlijk te veel om te typen hihi....maar dat mogen jullie zelf ondervinden. maar het is zeker de moeite waard. zeer geslaagd, en mooi en bijzonder. Lieve Vera bedankt voor je liefde en tijd en energie. je hebt een bijzondere gave om mensen te helpen ,met zoveel wijsheid.je mag trots op jezelf zijn , lieve groetjes Claudia

Vera
5 maanden geleden

Ahhh!! Wat een ontzettend lief en mooi bericht! Het is inderdaad heel veel informatie en ik vind het super gaaf om te zien hoe kloppend het is.
Dankjewel voor je mooie recensie!

Mirry (bijnaam)
7 maanden geleden

Inmiddels al twee prachtige afstemmingen van Vera gekregen. Ik ben namelijk heel erg op zoek naar mijn Indische roots. Daarnaast liep ik op meerdere vlakken vast in mijn leven. In September heb ik een Past Life afstemming gekregen. Gisteren een Levensbrug afstemming met mijn opa. Beide afstemmingen maakte mij behoorlijk emotioneel. Zeker de Levensbrug aangezien nu alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Van begin tot einde had ik het gevoel dat beide afstemmingen volledig overeenkwamen met mijn intuïtief weten. Dat de Levensbrug binnen kwam op de herdenkingsdag van mijn pa maakte het al helemaal bijzonder. Als HSP mag ik hier wat meer op vertrouwen was de boodschap.

Van Vera heb ik ook een HSP armband mogen ontvangen. Afgestemd op mijn emotionele klachten. Deze draag ik (in combinatie met een grounding roller) iedere dag naar het werk waardoor ik niet meer overprikkeld thuis kom. Ook bij omgevingen waarvan ik van tevoren weet dat er veel energieën van anderen zijn gaat hij aan. Ik ben namelijk zelf een groot energielek.

Vera
7 maanden geleden

Ahhh wauw!! Wat een prachtige recensie zeg! Ik krijg er rode wangen van 😊
En wat fijn om te lezen dat het armbandje nog steeds haar werk doet.
Toeval bestaat niet hè, het moest precies zo wezen, een afstemming op het juiste moment 😘

Antoinette
9 maanden geleden

Ik heb vandaag, 7 oktober, mijn tweede afstemming van Vera gekregen.
De eerste afstemming heeft me ontzettend geholpen om dingen op een andere manier te kunnen zien en zodoende te verwerken. Ik heb diverse keren gelezen en iedere keer las ik hem anders.
Ik voelde helaas dat ik nog meer moest verwerken dus heb ik aan Vera gevraagd of ze voor mij nog een afstemming kon schrijven met hele andere vragen. Het oude zeer wordt laagje voor laagje afgebrokkeld. Vandaag kreeg ik hem in mijn mail en ik voelde ontzettend veel spanning, dus heb ik hem niet meteen gelezen. Toen ik er aan toe was, zakdoekjes klaargelegd en kopje thee, ben ik hem gaan lezen. Ik kan zeggen dat het zo fijn is om erkenning te krijgen dat je gevoel wat je hebt klopt. Het heeft weer heel wat tranen gekost maar na het lezen van deze afstemming voelde ik ook de pijn en spijt van de ander, maar zeker ook de rust in mijzelf. Ik ga hem zeker morgen ofzo nog lezen en dan komen er hoogstwaarschijnlijk nog andere dingen naar boven. Lieve Vera, bedankt dat jij mij op deze manier helpt met dingen en zaken te verwerken. Het doet mij erg goed en ook heel veel. Je bent een prachtig persoon.🙏❤️

Vera
9 maanden geleden

Ah antoinette,

Wat een prachtig bericht! Ik heb het ook met een brok in mijn keel geschreven. Degene van wie jij graag antwoord wilde, kwam zo snel door! Dat ik niet eens meer kon wachten op jouw vragen.
Geef het de tijd en lees het inderdaad over een tijdje nog eens door. Elke keer wordt er een nieuw stuk geraakt wat heling mag ontvangen..
Laagje voor laagje..
Liefs

Leslie
10 maanden geleden

Ik zag de aanbieding voorbij komen en las er een heel mooi verhaal bij wat mij diep van binnen had geraakt. Dacht laat ik mezelf een kado doen voor me verjaardag. Waarom omdat ik het waard ben en op sommige gebieden vast liep. Dus contact opgenomen met vera dat ik het mezelf kado wou doen. Ondanks dat vera het heel druk heeft is het haar toch gelukt om iets moois te kunnen schrijven de boodschap waar ik al een tijdje op wachtte. Lieve vera je heb me stil gekregen op mijn verjaardag. Dankje voor de mooie boodschappen en de antwoorden die ik nodig had. Dat missende stukje van de puzzel heb jij gegeven om verder te kunnen gaan. Makkelijk zal het niet worden maar weet nu wat me te doen staat. En wie er bij me zijn om op dit pad te begeleiden en te beschermen. Dankje wel voor dit mooie kado.

Vera
10 maanden geleden

Ahh lieve Leslie! Wat een prachtig berichtje en uiteraard heel graag gedaan. Ik heb met liefde de tijd voor jou genomen zodat deze mooie afstemming klaar was op jouw verjaardag ❤️
Je bent een prachtig mens!

Jolanda Vermeegen
een jaar geleden

Heb een kinderfluisterafstemming mogen ontvangen van Vera.
Wat kwam deze dichtbij zeg, klopte voor 100%. Zo fijn te lezen wat ik nog mag leren en de bevestiging kreeg waar ik mee zit.
Met af en toe een kleine terugval kom ik waar ik wil zijn.
Bedankt lieve Vera 😘❤ voor je tijd en energie.

Vera
een jaar geleden

Ahhh Jolanda! Dankjewel voor jouw recensie!

Karolien
een jaar geleden

Hoi Vera,

Heb gisteren je luisterkindafstemming mogen ontvangen. Prachtig gewoon. Tranen rolde over mijn wangen.
Alles heel herkenbaar. Ik ga het zeker nog een paar keer doorlezen zoals je schreef. Dan zullen zeker nog meer dingen naar boven komen die ik zal.herkennen.
Nogmaals hardstikke bedankt voor al.je tijd en energie die je erin gestoken hebt.
Het is zeer zeker een aanrader om te doen.

Fijn weekend.🙏🙏😇😇

Vera
een jaar geleden

Ahh super lief! Heel erg bedankt voor deze mooie recensie 🥰

Stephanie
een jaar geleden

Vera heeft mij het eerste zetje gegeven wat ik nodig had om controle los te laten en te vertrouwen op mijn proces.
Ik zat met serieuze (niet eens meer levensvragen, maar) zielsvragen. Haar kaartlegging heeft voor mij bevestigd, wat ik diep van binnen eigenlijk al voelde, maar nog niet naar durfde te luisteren. Dankje Vera!

Vera Hofstra Kaihatu
een jaar geleden

Ahhh wat een super lief bericht! En ik waardeer het dat je me op de hoogte houdt van de veranderingen die er op dit moment allemaal gebeuren in je leven! Je bent super goed bezig en natuurlijk heel graag gedaan.

Naomi Binneveld-Maij
een jaar geleden

Op 10-03-2023 kreeg ik een reiki behandeling van Vera op afstand.

Dit was echt een hele mooie ervaring
in mijn geval gebeurde er zoveel en zoveel mooie dingen .

Bij deze kan ik een reiki behandeling zeker aanraden van Vera ze is erg kundig en je voelt het echt al is het op afstand, maar al voel je niks zij laat je ook weten wat zij ervaren heeft bij ons kwam het heel erg overeen

nu lekker door laten stromen

dus ik zeg doen zo'n reiki behandeling

Heel veel liefs van mij

Vera
een jaar geleden

Wat een prachtig bericht! Het was een bijzondere reiki behandeling, ook voor mij! Dankjewel dat ik dit met jou mocht meemaken!

Karolien Bremmers
een jaar geleden

Ben blij Vera te hebben leren kennen. Ze heeft een mooie armbandje gemaakt voor mij. En heb er eentje laten maken voor mijn vriendin deze was er ook super blij mee. Vera nogmaals dank je wel.

Vera
een jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje!

KG
een jaar geleden

Twee heel mooie armbandjes ontvangen die duidelijk met veel liefde zijn gemaakt. Ook de bijbehorende uitleg was duidelijk. Vera staat open voor vragen en beantwoordt deze geduldig en liefdevol. Blij dat ik dit waardevolle adres heb gevonden🌺🌺

Vera
een jaar geleden

Heel graag gedaan! Ben blij dat ze goed passen! Wens jullie er heel veel plezier mee 💜


Recensies die ontvangen zijn via mail en social media