Reiki

 

"Reiki: het doorgeven van universele energie

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. De Japanner Mikao Usui wordt als de herontdekker en grondlegger van Reiki gezien. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Iedereen beschikt over zelf genezend vermogen. Als je bijvoorbeeld een wondje op je vinger hebt, heelt dat vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het proces van zelfheling versterkt op een zachte en liefdevolle wijze." (bron ZoMa-opleidingen.nl) 

Reiki duidt de energie aan (Ki) aan, die alles wat leeft in stand houdt. Het is ook de naam van de geneeswijze die erop is gericht die energie in een mensenlichaam in balans brengen. 

Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert. Kortom een aangename geneeskunde.

*

Reiki kan je bij mij in de praktijk ontvangen

Deze behandeling is volledig gekleed en bij behoefte lekker onder een warm dekentje. 

Ik hoef je niet perse aan te raken als je dit niet prettig vindt. 

Tijdens mijn reiki behandeling kan ik gebruik maken van edelstenen, remedies, geuren en klankschalen, dit allemaal ik overleg.

Kom je bij mij in de praktijk langs, dan neem ik eerst een intake met je af. Hierdoor zijn we wat langer bezig, maar kunnen we wel gerichter aan de slag. Daarbij is het ook erg prettig bij vervolgbehandelingen. 

 

Woon je te ver weg of is er een andere reden waarom je niet bij mij langs zou kunnen komen? Dan is Reiki ook ideaal om te geven op afstand!

Mijn ervaring is dat, omdat je gewoon lekker thuis in jouw veilige haven bent, de reiki nog beter kan doorstromen!

 

Ik plan de reiki behandelingen die op afstand plaatsvinden het liefste 's avonds, dit omdat het nog wel eens voor kan komen dat je in slaap valt. 

Door middel van een afstemming maak ik contact met jouw ziel, jouw lichtteam en geef ik op die manier de behandeling. Jij kan dan gewoon lekker op je bed gaan liggen en je eraan overgeven. 

Vooraf bespreken wij eerst telefonisch/beeldbellen wat er speelt en wat er aangeraakt mag worden. We spreken tijden af zodat jij de gelegenheid hebt om bij te komen. Aan het einde volgt er een nagesprek, wat heb jij ervaren? 

Ik vind het prettig om in de weken erna af en toe contact te hebben om te kijken wat reiki voor jou mocht betekenen.

Een stukje nazorg is voor mij heel belangrijk.

 

Ik hanteer een uur tarief van €50,00

dit is inclusief een korte reading/coaching gesprek, reiki behandeling en een afsluitend gesprek, waarin ik je tools geef waarmee je zelf aan de slag kan gaan. 

 


Ik ben
geen arts. Een holistische behandeling is een aanvulling op uw huidige behandeling, geen vervanging daarvan. Raadpleeg daarom altijd een arts, vertel hen ook dat u op energetisch gebied behandeld wordt. 

 

 

Alle readings geven inzichten en werken helend voor jouw ziel!